• Head slider7
  • tvattlina mer farg 2
hej1hej1
hej
Tack för att du väljer en svensk produkt.
Vi jobbar ständigt och medvetet med miljöinriktad produktutveckling för att OCEAN ska påverka vår miljö så lite som möjligt.

Leif Löf, Kemist och produktutvecklare.

Ocean – klimatsmarta och närproducerade tvätt, disk städ och hygienprodukter!


Vi på Ocean ställer höga krav på våra produkter och kompromissar aldrig när det kommer till kvalitet. Varje Oceanprodukt måste ha en utomordentlig rengöringsförmåga, vara dryg och ekonomisk samt påverka miljön så lite som möjligt. När en produkt uppfyller alla dessa krav är vi nöjda och endast då är det en riktig Oceanprodukt.

Kemibolaget Ocean har det lilla företagets flexibilitet och innovationsvilja och äger det stora företagets resurser i form av kunskap och erfarenhet. Med sitt unika miljökoncept skiljer företaget ut sig och kan alltid ligga före i konkurrensen med multinationella företag.


Nyheter!

2015.12.01
Under jul kommer vi att hålla stängt 22 december till 7 januari. För att få dina varor i tid för din order vara hos oss den 15 december. 
Läs mer här
2015.11.02
I 10 år har vi varit tydliga med vårt ställningstagande mot zeoliter då vi har sagt att de kan öka risken för skadliga dammpartiklar i inomhusmiljön. Läs mer här.
2015.05.05
Idag kommer vi att delta i Europas största miljöutställning som tar plats i Kungsträdgården Stockholm.
Läs mer här
kemibolagetkemibolaget
kemibolaget

Beställa

Nu är det enklare för dig som återförsäljare att beställa varor från oss. Observera att du som återförsäljare beställer antal kartonger, inte styckvis.  När du fyller i formuläret är det viktigt att du fyller i alla fält som står angivet. Kontakta oss om det är några frågor..
Kollage2 2Kollage2 2
Kollage2 2

Webbshop

Som privatkund kan du beställa våra produkter från vår webbshop. Det finns även ett urval av andra produkter så som städartiklar samt toalett och hushållspapper. Din beställning levereras direkt hem till din dörr.

För att besöka webbshopen, klicka nedan.
flack 2flack 2
flack 2

Fläckguiden

Vi fick tidigt lära oss på kemilektionerna att lika löser lika. Men ibland kan man behöva lite extra hjälp för att få bort de riktigt tuffa fläckarna. Gå gärna in och titta på vår nya fläckguide.

Om vi har missat någon fläck får du gärna kontakta oss så ska vi se till att du får hjälp.