Vill du jobba med oss på Ocean? 
Vill du jobba hos oss?


4 januari 2023 :

Just nu söker vi en Administratör / Koordinator till vårt kontor på fabriken i Vadstena


Administratör/orderläggning och koordinator för digitala medier
Om oss
Kempartner är ett företag som funnits sedan 1977. Vi både utvecklar, tillverkar och marknadsför kemiska produkter som tvättmedel, rengöring och städprodukter samt hygienprodukter. Vår ambition har sedan starten varit att ta fram lokalt tillverkade miljöriktiga produkter som uppfyller kraven på en hållbar utveckling. Bland våra kunder finns både mindre som stora företag. Vi har egen produktion i Vadstena och kontor i Stockholm. Företaget har ca 20 anställda Nu söker vi en tjänst till vårt kontor i Vadstena. Företaget ingår i Lifeclean International (publ) med säte i Uddevalla.

Om tjänsten
Tjänsten innefattar:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är orderhantering, administration, uppdatera vår närvaro i sociala medier samt uppdatering av våra websidor

Du kommer att ta emot och registrera order, ansvara för kundservice, sköta prislistor i våra system, enklare uppdatering av hemsidor samt huvudansvar för att vår webshop är uppdaterad efter aktiviteter och priser mm. Du kommer även sköta kommunikation och vardaglig uppdatering på sociala medier och utformning och design av nyhetsbrev, säljblad, produktblad, annonser med mera.

För tjänster kontakta Fredrik Joelsson, Platschef. fredrik.joelsson@kempartner.se